Uncategorized

Tilbehør og reservedele til støvsugere

Nu er det ikke Electrolux der er så dårlige, at man har nødig at købe reservedele, men hvis man er glad for sin støvsuger, og den lige mangler en ny slange eller et nyt mundstykke, så er der hjælp forude. Man skal jo også købe støvsugerposer en gang imellem, hvis ens støvsuger da ikke er pose fri, for det er der jo nogen af vores støvsugere der er. Jeg havde selv en engang, og den var jeg faktisk rigtig glad for, for den kunne samtidig rense mine tæpper og suge vand op, hvis jeg havde brug for det. Centralstøvsugere, har vel også brug for poser, de er bare meget større, og står centralt placeret et eller andet sted.’

Støvsuger reservedele og poser

Nu er det ikke lige en Electrolux støvsuger jeg har, men derfor kan jeg jo godt kigge efter electrolux reservedele, hvis jeg skulle give det i fødselsdagsgave. Nogen gange er det de mest mærkelige ting, man kan finde på at give væk i gave. Tænk engang at jeg lige kom på at skulle give en eller anden reservedel eller nye støvsugerposer i gave. Jeg tror nok der ville blive kigget skævt til mig, hvis jeg kom anstigende med en sådan gave. Men hvis nu det er noget de stod og manglede, og aldrig fik købt, så var det da en god ide. Nu har to af mine børn central støvsuger, men den ene af dem bruger den aldrig, da de siger at den ikke kan suge godt nok.

You may also like

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *