Industri og Erhverv

Solcelleløsninger som grøn energi

Jeg vil jo gerne have så meget grøn energi som muligt, og derved afhjælpe med at klimaforandringerne. Så på min lille virksomhed, har jeg nu planlagt at få en solcelleløsning, og jeg håber da også, at min el regning derved også bliver lavere, også privat. Jeg har tidligere tænkt på jordvarme, men så skal jeg jo have gravet hele huset op inden i, og det har jeg set andre har fået gjort. Syntes dog at det er lidt af en dyr løsning i forhold til solceller. Lige frem kønt, ser det jo ikke ud, men hvad gør man ikke for at støtte op om de grønne tiltag vi har fået i Danmark. Jeg tænker jo også at det bliver en rigtig god investering, også selvom, jeg lige skal finde ud af hvordan jeg får finansieret det, håber at banken kan give grønt lys for det. Jeg må nok også hellere se at få fat på min revisor, for at se hvor lang tid det tager for at de der solceller er betalt og hvor meget jeg kan afskrive hvert år. Jeg burde måske også lige overveje, at få en solcelleløsning på mit private hus, og måske kan jeg få det ind under min virksomheds økonomi, det ville være fedt. gad vide hvor mange der i det hele taget har solcelleløsninger her i Danmark – ja, der er jo ikke ligefrem nogen i familien der har investeret i det endnu. Så der er jo lige noget jeg selv må sætte mig ind i.

You may also like

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *