Teknologi

SMS kundeklub

SMS er stadig yderst populært at bruge, der sendes dagligt millioner af SMS’er afsted. Derfor kan det som virksomhed være yderst effektivt at skabe sig en SMS kundeklub. Hos SureSMS har de specialiseret sig i netop af hjælpe virksomheder med deres SMS’er. De har udviklet et hav af smarte funktioner der kan gøre mange gode ting for din forretning. Du kan se deres mange funktionaliteter lige her sms kundeklub

De har et nemt system som kan integreres til mere end 1000 forkskellige systemer, og alt er komplet API styret. Dette gør det rigtig smart og effektivt at benytte. Du kan nemt komme i kontakt med dine kunder gennem sms, og du kan både sende enkelte eller gruppe sms’er afsted. SureSMS har en smart webportal du som kunde kan benytte hvis du har behov for at sende SMS beskeder til dine kunder. Dette kan øge salget, skabe en større loyalitet eller blot være en super service til nye eller muligt kommende kunder i forretningen.

Så det er bestemt en anbefaling værdigt, at tage et nærmere kig på hvad SureSMS har skabt, og kan hjælpe med.

Du kan i deres smarte løsning også tidsbestemme dine SMS’er så de afsendes på dette rette tidspunkt på dagen. Netop tidspunktet kan være afgørende for at få kunden til at interagere som du ønsker som afsender. Det kan være tidspunkter hvor brugeren har bedre tid til at svare, eller hvor du ved de sidder i sofaen afslappet og kan koncentrere sig bedre om det du vise til ham eller hende.

You may also like

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *