Boligindretning

Sådan lyser dit kontor op med inspirerende plakater 

Det er ingen hemmelighed, at et kedeligt, kedeligt kontor kan være skadeligt for produktiviteten. For at få din kreative saft til at flyde og holde din motivation høj, hvorfor så ikke lyse op på kontoret med nogle inspirerende plakater? Plakater er en nem og omkostningseffektiv måde at give dit kontor et farvespil og personlighed på. Lad os se på nogle tips til valg af plakater, som kan hjælpe dig med at skabe en blomstrende arbejdsplads. 

Vælg farver, der inspirerer dig 

De farver, vi omgiver os med, har en utrolig indflydelse på vores humør og produktivitet. Så når du vælger plakater til dit kontor, skal du sørge for at vælge farver, der inspirerer dig. Hvis du leder efter en mere energigivende atmosfære, skal du vælge lysere farver som gul eller orange; hvis du har brug for noget beroligende og afslappende, skal du vælge pasteller eller dæmpede nuancer. Men du skal ikke føle dig begrænset af traditionelle farver – bland det hele, og vælg det, der inspirerer dig! (Tag f.eks. et kig på https://brainchild.dk/plakater/)

Find plakater, der afspejler din passion 

Det er vigtigt at vælge plakater, der afspejler de ting, vi brænder for – uanset om det er rejser, musik, kunst eller natur – så vores omgivelser afspejler vores værdier og interesser. At have inspirerende påmindelser om det, vi holder af, kan hjælpe os med at forblive motiverede og produktive i vores daglige opgaver. Desuden er meningsfulde kunstværker på kontoret også gode samtaleemner, når kunderne kommer på besøg!  

Vælg kunsttryk frem for masseproducerede kunstværker 

Når du leder efter plakater til at hænge på kontoret, kan du prøve at kigge på lokale kunstgallerier eller uafhængige kunstnere, der specialiserer sig i prints, frem for masseproducerede værker fra store forhandlere. Det vil ikke kun give dit rum et individuelt præg, men det vil også støtte lokale virksomheder, hvilket altid er en gevinst! Desuden er disse prints normalt lavet af materialer af højere kvalitet, så de holder meget længere end masseproducerede plakater, som har tendens til at falme med tiden. 

You may also like

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *