Boligindretning

Plakatrammer 100×140 cm

Store billeder eller plakater kræver store rammer, så de får et eksklusivt look. Ud over at der findes et hav af flotte store plakater eller Posters, findes der ligeledes flotte rammer til at ramme de flotte billeder ind med. Flere og flere får sat disse store indrammede plakater op i enten deres stuer eller værelser, hvor de så danner rammen om hjemmets fire vægge. Nogle mennesker får lavet store posters eller plakater ud af deres egne fotos, og det giver jo et helt unikt billede for den enkelte – og her kan man så få plakatrammer 100×140 cm til at ramme dem ind med.

Det er selvfølgelig store billeder – men på store vægge gør de sig godt. Jeg selv har fået lavet nogle stykker af disse kæmpe billeder ud fra mine ferie minder, så for mig giver det også nogle dejlige minder hver dag, når jeg så kigger på mine dejlige billeder der hænger rundt omkring i min bolig.
Det var lidt af en udfordring i begyndelsen at finde disse kæmpe plakatrammer, men man kan finde meget når man googler på nettet – og det var da også her at jeg fandt mine Plakatrammer 100×140 cm til mine posters.
Jeg fandt ud af, at mine posters ikke behøvede at være af en luksus udgave, for indramningen beskyttede og fremhævede det billede der var lavet til en posters – og så var det jo beskyttet af glasset i plakatrammen. Det jeg fandt ud af, var også, at de plakatrammer der har et mat glas frem for et almindeligt billede glas, gav mine billeder en bedre effekt – men de kæmpe plakatrammer findes i både matte og i rigtig glas – så man kan jo bare vælge det der passer en bedst.
Jeg skifter mine billeder eller posters ud med jævne mellemrum, da det jo ikke koster så meget at få lavet et nyt billede, nu jeg har de store plakatrammer til det, så er det jo kun selve den posters der skal laves ud fra et billede der skal laves.

You may also like

Comments are closed.