Uncategorized

Lån i friværdien er en ny ting

Sådan noget som at gå ind på https://boligkredit.dk/laan-frivaerdi/ for at undersøge nærmere med mulighederne for, om der skulle være en mulighed for at tage et lån i ens hus’ friværdi, er en relativt ny ting.
Og det mener vi ikke bare af den grund, at internettet i sammenligning med boligens historie er ny, men at det også har været noget, som man relativt for nyligt har indført.
Det kan have at gøre med, at man ville have gang i samfundets hjul, så der kom mere rotation i økonomien, hvilket er godt på et større samfundsplan, selvom man på sin vis tager lån i lånte penge, hvor man kan tale om, at man sælger bjørnen, før skindet er skudt.
Men det kan også lyde så godt, at man ikke kan sige nej – og det er da også reelt nok!
Det er ikke en løgnhistorie eller nogle, der vil frarøve penge fra dig, og der er endda mange eksperter, som der vil råde dig til, at du benytter dig af sådan et friværdislån.
Nogle gange kan det så være lettere end andre, og det er måske ikke alle, der lige vil gøre det med det samme.

Lånet i friværdien kommer dig til gode

Tidligere kunne man jo bare bygge et hus, hvor man ville, men uden at gå for meget i detaljer med historien om menneskets boligsituation, så er der sket markant meget gennem flere tusinde år, og du kan prøve at stille dig op på kommunekontoret og sige, at du vil bygge et hus, for så bliver du nok indirekte mødt med latter.
Der er meget bureaukrati med den slags, og det er nok for det bedste; og så er det jo også dyrt både at opføre og eje et hus.
Gode boligspekulanter kan dog tjene mange penge på den slags.
Men du som privatperson kan udnytte sådan en friværdi på mange måder, hvor du kan få opfyldt nogle af dine uforløste drømme.
Sådan en kunne være at få fat i en flotte sportsvogn, som du altid har drømt om, men det har ikke været en mulighed at få fat i sådan en – før nu.

You may also like

Comments are closed.