Uddannelse og ledelse

Fritid og arbejde

Efter en lang arbejdsdag nyder jeg at sidde ved flodens bred og se solen gå ned, det stille vand den lette brise, og trækronernes blide bevægelser, der er ligesom noget helt magisk ved det, og det er som en slags meditation for mig og mit indre.

Flodens retning, strømmen i floden som man enten kan følge med en kano, eller bare nøjes med at kigge på, og lige dyppe tæerne i, for at blive kølet lidt ned. Floder har noget beroligende over sig, som jeg bare nyder.

Jeg nyder også mit arbejde, her er også ro, men en anden slags ro, men jeg kan passe mig selv, og sørge for at mine bøger kommer til at stå det rigtige sted, så andre mennesker kan finde det de lige søger efter – for mig er det vigtigt at tingene når ud til de rigtige mennesker, så ved jeg at jeg har gjort mit arbejde godt, og at der er glade mennesker i den anden ende. Ved at tingene er organiseret ordentligt er de også nemme at finde.

You may also like

Comments are closed.