Boligindretning

Frisk udseende med tæpperensning i København

Problemer med dit tæppe?

Har dit tæppe fået pletter eller en ubehagelig lugt? Måske er de smukke farver blevet matte og kedelige? Frygt ej! Der er en løsning lige ved hånden. Hos os TRY.dk kan du få renset alle dine tæpper direkte på din adresse!

Hvordan vi kan hjælpe

Måske står du over for en lignende udfordring med dit tæppe? Lad os vise dig, hvordan try kan løse det for dig på den bedst mulige måde. Se alle før- og efterbillederne af vores arbejde på vores hjemmeside eller besøg trustpilot for at læse om andres oplevelser med vores tæpperensningstjenester.

Tilfredshed med tæpperensning

Vi anbefaler, at du søger grundig information om din kommende tæpperensning. Du kan læse om de seks positive fordele, som en grundig tæpperensning kan give dit tæppe og indeklima, i bunden af denne side. Vi forstår vigtigheden af at opnå et flot tæppe samtidig med at forbedre indeklimaet. Det fortæller vores tilfredse kunder, som vi har hjulpet gennem de sidste 36 år.

Er du i tvivl?

Er du stadig i tvivl om, hvorvidt en tæpperensning er noget for dig og dit tæppe? Så er løsningen en testrens. Hos try tilbyder vi en testrens, hvor vi renser en lille del af dit tæppe (maks. 2 m2) direkte på din adresse i 10-20 minutter for kun kr. 500,-. Prisen gælder for hele københavn/storkøbenhavn. Beslutter du dig derefter for en fuld rens, betaler du naturligvis ikke for testrensen.

Opnå et friskere tæppe og bedre indeklima

Lad ikke pletter, dårlig lugt eller falmede farver ødelægge dit tæppes udseende og dit hjemmes indeklima. Kontakt os i dag, og lad os hjælpe dig med at genskabe dit tæppes skønhed og friskhed!

You may also like

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *