Boligindretning

Du skal have nogle toiletcitater på badeværelset!

Vi tilbringer utrolig meget tid ude på badeværelset, og hvis man så også har gæster, som der skal på tønden, så kan det hurtigt blive en kedelig fornøjelse, hvis man bare sidder der og glor.
Det er jo ikke alle, som der hurtigt kan være færdig med det, som de skal lave.
Der er nok mange af os, der er begyndt at læse etiketter på shampooflasker og meget andet i desperation over ikke at kede sig.
Derfor er der da også mange, som der vælger at tage deres mobil frem, men den kan jo så af gode grunde komme til at lugte, hvis man gør det hver gang, og den kan få bakterier på sig, for man vasker jo ikke den, som man vasker hænder efterfølgende og senere ens krop samt vasker tøjet, man havde på.
Heldigvis er der mange, som der er gode til at lægge lokumsbøger ud på deres badeværelser, så man har noget at læse i, mens man er der, men det er bestemt ikke sikkert, at det er alle, som der gør det.

Toilet citater gør det morsomt at komme på toilet

Men der er noget nyt, der er kommet til, som der gør, at man ikke behøver at sidde og læse i læsestof, som der er mange andre, der har gjort før en og måske ikke havde samme hygiejne som en selv, eller hvor der hænger bakterier i, som man skal røre ved: Det er toilet citater.
Man kan sætte mange af den slags på på badeværelset, så man bryder monotonien ved badeværelsets indretning, der som regel er noget klinisk og firkantet i det.
Desuden er det også en smart måde at få folks opmærksomhed væk fra, at man måske ikke har gjort særligt meget rent.
Så bliver det måske lidt et problem, hvis man har de samme mennesker på besøg, der skal bruge ens badeværelse, hvor de har læst de samme citater igen og igen.
Så er man næsten nødt til at udskifte dem med tiden. På den måde bliver det jo også sjovt for en selv at komme ud og læse nogle nye(re) citater.

You may also like

Comments are closed.