Service og Økonomi

Velkommen til Vejles bedste madoplevelse i hjertet af byen

Tag et stop ved Lido Caféen, næste gang du er i Vejle og oplev en fantastisk stemning med udsigt til byens summen. Beliggende ud til Søndertorv og gågaden og nabo til Sønderåen og Lido Biograferne er Lido Caféen en af Vejles mest velkendte caféer. Her finder du altid masser af liv og en enestående madoplevelse der vil få dine smagsløg til at danse.

Vi er stolte af vores menukort, der er udarbejdet af et køkkenhold med erfaring fra anerkendte spisesteder og i samarbejde med nøje udvalgte lokale samarbejdspartnere. Det er vores mission at give vores gæster en oplevelse der er udover det sædvanlige. Og det kan vi kun opnå ved at lægge stor vægt på kvaliteten af vores råvarer og samarbejde med de bedste i branchen. Med et menukort sammensat med udgangspunkt i vores gæsters ønsker og forventninger, finder du både klassiske danske og internationalt inspirerede retter. Med smagsoplevelser til enhver pengepung.

Hos Lido Caféen lægger vi stor vægt på samarbejde og den gode oplevelse. Vi ønsker, at du skal føle dig hjemme og give dig ro til at nyde tid sammen med venner og familie. Derfor kan du hos os både spise, drikke og hygge dig. Hvis du har travlt, kan du også vælge vores take away eller mad ud af huset til arrangementer eller fester. Lad os give dig en madoplevelse, som du vil huske længe.

Lido Caféen byder på mere end mad – vi byder også på en unik beliggenhed med udsigt over Søndertorv og Vejles gågade. Nyd en god kop kaffe eller et glas vin og mærk roen indfinde sig. Mens du nyder den herlige stemning, kan du også besøge Lido Biograferne, der deler samme adresse som caféen. Tag din biografoplevelse op på næste niveau, ved at nyde vores mad- og drikkevarer i biografsalen.

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten og kan garantere, at du vil få en god madoplevelse, hver gang du besøger os. Uanset om du kommer solo, med venner eller er på udkig efter et sted til en større fest eller begivenhed, tilbyder vi en skræddersyet oplevelse der passer til dine behov og ønsker.

You may also like

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *