Industri og Erhverv

Elektronisk affald

Ifølge EPA er elektronisk affald en af de hurtigst voksende affaldstyper i USA. Hvert år genererer amerikanerne ca. 3 millioner tons e-affald. Det meste af dette affald ender på lossepladser, hvor det kan udvaskes skadelige kemikalier i miljøet.

Der er en række måder at genbruge eller genbruge din gamle elektronik. Mange elektronikforretninger tilbyder genbrugsprogrammer for småt elektronikudstyr, og nogle byer har afleveringssteder for e-affald. Du kan også kontakte din lokale affaldsforvaltning for at høre, om de har særlige programmer for genbrug af e-affald.

Hvis du ikke kan genbruge dit gamle elektronikudstyr, er der stadig måder at genbruge det på. En mulighed er at donere dem til velgørenhed. Mange velgørende organisationer tager imod gammelt elektronik og bruger det til at hjælpe folk i nød. En anden mulighed er at sælge dit gamle elektronik. Der findes en række online-markedspladser, der har specialiseret sig i salg af brugt elektronik.

Uanset hvad du gør med dit gamle elektronik, skal du sørge for at genbruge eller genanvende det på en ansvarlig måde. e-Affald er et voksende problem, men det er et problem, som vi alle kan være med til at løse.

You may also like

Comments are closed.